EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA ELYSION PRO

Epilarea Definitiva cu laserul Elysion Pro este o procedura sigura si confortabila. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa tratament.

FULL BODY PROMO
EPILARE DEFINITIVA

Programeaza-te pentru epilarea definitiva cu laser dioda Elysion Pro pentru full body si beneficiezi de pret promotional 530 ron.

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

Tehnologie de ultima generatie Elysion Pro.

FATA 130 RON
AXILA 100 RON
MANA 100 RON
UMERI 100 RON
ABDOMEN 100 RON
LINIA ALBA 100 RON
PERINEU 100 RON
LOMBAR 100 RON
PICIOARE 230 RON
GAT 100 RON
CEAFA 100 RON
BRATE 230 RON
OMOPLATI 100 RON
PECTORALI 100 RON
FESE 120 RON
DORSAL 100 RON
INGHINAL TOTAL 200 RON
SPATE COMPLET 550 RON

EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIODA

Cocoon Beauty Lounge foloseste numai echipamente profesionale si originale, aspect care se observa in cadrul serviciului de epilare definitiva.

UNDE NE GASESTI?

Cocoon Beauty Lounge este deschis de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 20:00 la adresa Calea Bucuresti, Nr. 9,
Bl. U1, Craiova. Programarile se pot face online, prin telefon sau direct la receptie.

AVANTAJELE EPILARII DEFINITIVE
LASER DIODA ELYSION PRO

Protocolul de epilare cu aparatul Elysion Pro este nedureros, sigur si confortabil. Gratie orelor de cercetare si studiilor medicale pe care echipamentul le are la baza, il atesta ca fiind alegerea numarul 1 atunci cand vrei sa incepi o procedura de epilare definitiva.

HAIRLESS

O reducere permanenta a numarului de fire de par apare de regula dupa fiecare sedinta de tratament.

REVENIRE RAPIDA LA ACTIVITATILE ZILNICE

Dupa tratamentul cu laserul Elysion Pro, nu este necesar un timp de recuperare semnificativ, va puteti relua activitatile normale imediat dupa tratament.

SIGURANTA SI CONFORT

Tehnologia inovatoare de racire in miscare a aparatului Elysion Pro asigura racirea constanta a pielii in timpul tratamentului, ceea ce reduce senzatiile de disconfort si minimizeaza riscul de arsura sau iritatie.

Q&A EPILARE DEFINITIVA

Bine ati venit la sectiunea Q&A (Intrebari si Raspunsuri) despre Epilarea Definitiva! Mai jos veti gasi raspunsuri la intrebari comune referitoare la acest subiect fascinant. Daca aveti si alte intrebari, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

Epilarea definitiva cu laser Elysion Pro este o solutie eficienta si sigura pentru indepartarea permanenta a parului nedorit. Tehnologia avansata a Elysion Pro utilizeaza lumina laser pentru a distruge foliculii de par, oferind rezultate excelente si piele neteda. Este o optiune populara datorita eficientei, confortului si sigurantei sale.

510 RON - FULL BODY - PROMO

CATE SEDINTE DE EPILARE SUNT NECESARE?

Numarul de sedinte poate varia in functie de zona tratata si de caracteristicile individuale ale parului. De obicei, se recomanda intre 6 si 8 sedinte pentru rezultate optime.

510 RON - FULL BODY - PROMO

ESTE EPILAREA DEFINITIVA DUREROASA?

Unul dintre avantajele Elysion Pro este tehnologia sa avansata de racire in miscare, care ajuta la racirea si protectia pielii in timpul tratamentului, minimizand senzatiile neplacute. Cu toate acestea, nivelul de sensibilitate poate varia in functie de zona tratata, de toleranta individuala la durere si de alte factori individuali.

510 RON - FULL BODY - PROMO

POT EXISTA EFECTE SECUNDARE?

Epilarea definitiva cu laserul Elysion Pro are efecte secundare minime, cum ar fi roseata usoara si sensibilitatea temporara a pielii. Acestea dispar in scurt timp dupa procedura.

510 RON - FULL BODY - PROMO

CAT TIMP DUREAZA O SEDINTA?

Durata unei sedinte poate varia in functie de zona tratata, dar de obicei dureaza intre 15 si 60 de minute.

510 RON - FULL BODY - PROMO

CARE SUNT RECOMANDARILE POST-TRATAMENT?

De obicei, se recomanda evitarea expunerii prelungite la soare si utilizarea cremelor cu factor de protectie solara pentru a proteja pielea tratata.

CERE CONSULTATIE GRATUITA
Scroll to Top